BERSEDIA UNTUK MENJADI FASHIONISTA 2018?

BERSEDIA UNTUK MENJADI FASHIONISTA? HMM, MACAM MANA TU?

Tahun 2018 baru sahaja membuka tirainya beberapa minggu lalu. Masih belum terlambat untuk anda memulakan sesuatu yang baru dalam hidup anda seiring dengan azam tahun baru anda.

Sebagai contoh, anda mungkin ingin mengubah citarasa dan gaya fesyen anda. Tiada masa yang lebih baik berbanding sekarang untuk anda bergelar fashionista selain dari sekarang.

 

“TOP” YANG ANDA PERLUKAN TAHUN 2018

 

Bagi mereka yang pentingkan citarasa, keayuan dan keunggulan dalam fesyen pastinya tidak akan kecewa dengan koleksi “top” Azura Azwa. Di Azura Azwa, anda bukan sahaja disajikan dengan koleksi dan rekaan terbaik, kami juga memberikan anda idea untuk memadankan apa yang anda ada dengan rekaan kami.

Menarik kan?

Menerusi koleksi kami, anda akan temukan berbagai pilihan dan rekaan pakaian dari “blouse”, “pants” dan juga “tops”. Disamping grafik dan gambar yang mengilustrasikan rekaan kami dengan sebaiknya, setiap koleksi kami juga dikategorikan mengikut kategorinya yang tersendiri untuk memudahkan anda melihat, memahami dan mendapatkan idea untuk waktu yang sesuai serta bagaimana ia patut digayakan supaya anda dapat menyerlahkan sepenuhnya keunggulan diri anda dengan koleksi kami.

 

BREA TOP 3 WAYS

Antara koleksi terbaik kami yang telah berjaya mencuri hati dan mendapat tempat dikalangan penggemar fesyen tanah air serta luar negara….

 

Brea Top.

 Bila-bila masa, Dimana-mana Jua

 

“Tidak perlu susah-susah fikir untuk menggayakannya”

“skinny jeans” sudah cukup untuk melengkapi Brea Top ini”

 

 

Office Wear

 

“Manis dipandang serta selesa untuk anda gayakan ke tempat kerja”

 

 

Smart Casual

“Anda boleh padankan dengan “denim” untuk dapatkan aura relaks dan kasual”

 

 

Apa yang membuatkan Brea Top kami sangat popular?

Koleksi Brea Top kami mempunyai auranya yang tersendiri serta ciri-ciri menarik yang menjadikannya pilihan ramai. Antara ciri-ciri yang menonjolkan keunikan koleksi Brea Top kami adalah:

  • “Boat neckline”
  • Lengan panjang dengan lipatan dikedua-dua belah
  • Zip belakang yang terlindung
  • Kain – “Soft crepe”
  • Terdapat didalam beberapa pilihan warna

 

 

FURLA TOP

Satu lagi diantara koleksi terbaik Azura Azwa. Jika koleksi Brea Top telah berjaya menwan hati ramai pencinta fesyen dengan keunggulannya, Furla Top pula berjaya dengan gaya ringkas dan bersahajanya. Ia juga turut mendapat sambutan luarbiasa di beberapa buah negara. Terdapat banyak ciri-ciri menarik yang terdapat pada rekaan ini, antaranya ialah:

  • Rekaan kasual pakaian harian dengan “round neckline”
  • Longgar dan selesa
  • Terdapat dalam beberapa pilihan warna
  • Kain – “Soft Crepe”

 

“Sesuai untuk digayakan pada bila-bila masa samada untuk kerja atau bersiar-siar, labuh dan selesa dipakai.”

Ubah gaya fesyen anda kepada fesyen terkini dan bergaya

Tidak dapat dinafikan lagi bahawa rekaan dan koleksi Azura Azwa akan menakluki industri fesyen tanah air dan menjadi peneraju industri fesyen pada tahun 2018. Kesemua koleksi Azura Azwa mempunyai konsep yang sama iaitu mengekalkan serta menyerlahkan keayuan serta keunggulan anda.

Setiap orang memiliki kecantikan mereka yang tersendiri tetapi dengan menggayakan rekaan daripada Azura Azwa, anda dapat menyerlahkan sepenuh kecantikan anda.

Dengan memiliki koleksi daripada kami, anda akan sentiasa mempunyai pakaian yang menarik untuk digayakan untuk apa-apa sahaja majlis dan suasana.

 

Beli pada bila-bila masa dan dimana-mana sahaja

 

Azura Azwa menawarkan servis penghantaran keseluruh dunia. Jadi, tiada masalah untuk anda mendapatkan koleksi kami. Anda boleh sentiasa kekal up-to-date dengan koleksi kami serta sebarang promosi yang kami tawarkan menerusi website kami.

 

Sekarang anda bersedia untuk menjadi pencetus fesyen baru tahun 2018?

Dapatkan koleksi Azura Azwa anda hari ini dengan menghubungi kami sekarang. Kami sentiasa ada untuk anda.

 

Beli di sini sekarang sementara stok masih ada.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
EUR Euro

Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Any Question? Chat with us on WhatsApp